Hladnokrvni Petrić: Nemam pojma da li je poništen gol ili ne, raduje što je Traore odigrao 45 minuta

„Nama u stručnom štabu je bilo najbitnije da su momci istrčali svih 90 minuta“, kaže strateg Parnog valjka

 Trener Partizana Goradan Petrić kaže da je izuzetno zadovoljan što je njegova ekipa pokazala da može da istrči svih 90 minuta u situaciji kada se igraju po dve utakmice u istom danu.

Crno-beli su zabeležili i četvrti remi u Beleku, ali iz večerašnjeg okršaja sa Austrijom (0:0) mogu da izvuku dosta pozitivnih detalja.

„Ponavljam, nama je najvažnije bilo da momci dobro istrče. Bila je brža utakmica nego ona jutros, kada je ritam bio spor, bilo je dosta sunca. Zadovoljan sam jer se niko nije povredio. Traore je odigrao 45 minuta, što me raduje, jer dolazi iz povrede“, rekao je Petrić.

Sudije su nepravedno signalizirale ofsajd u 18. minutu, kada je mrežu Austrije zatresao Aleksandar Lutovac nakon prekida Bibarsa Natha.

„Nemam pojma da li je poništen gol ili nije, nama u stručnom štabu je bilo najbitnije da su momci istrčali svih 90 minuta. Narednih dana ćemo videti da li smo odradili dobar posao što smo se odlučili da igramo po dve utakmice u jednom danu, ali su momci pokazali da mogu dobro da istrče svih 90. minuta“, podvukao je Petrić.

Partizan poslednje provere u Beleku ima 27. januara kada će mu protivnici biti danski Horsens i CSKA iz Moskve.

Originalni članak: Mozzart sport