Gregor Balažic o Marku Nikoliću, Partizanu i dosadašnjem učinku !

6

– Upravo zbog želje šefa sam i tada došao u Partizan i zbog toga sam mu i dan danas zahvalan. Zbog poverenja koje mi je ukazao na meni je da mu uzvratim dobrim igrama i da bukvalno poginem na terenu. Mislim da od kada je on došao kao novi šef stručnog štaba, da je u svakom igraču počeo da budi da za svaki minut na terenu u dresu Partizana mora da se gine i da maksimum. Ako hoćeš da si na terenu – ili tako ili nikako. Upravo sa njegovim pristupom i profesionalnim odnosom vratićemo ono što je postojalo kada sam ja došao u Partizan, a to je da su protivniku klecala kolena pri pomisli na Partizan.

– Ja lično osećam da sam imao dugu pauzu iza sebe što je i normalno. Sada se osećam super i verujem da ću svakim danom sve bolje igrati i da ću uvek dati maksimum ko god se nalazi na protivničkoj strani.

– Za nas odbrambene igrače je najvažnije da ne primimo golove, što smo i uspeli u poslednje dve utakmice i tako treba da nastavimo. Istina, imao sam šansu da postignem gol i to već dva puta (jednom je branio, drugi put malo iznad prečke), ali se time ne opterećujem. Siguran sam da ću ga dati kad bude najpotrebnije.

– Energija je posle lošeg starta u SLS zaista bila loša, ali sada uz dve vezane pobede sve ide ka gore. Treba nam još mnogo rada, vere i skromnosti i dostićićemo ciljeve.Novi, mladi, stari, nije važno, bitno je da dišemo kao jedan i da ginemo jedan za drugog na terenu.