Goran Grbović u Zoni press o Hari Poteru i Gibaničarima

Legendarni kapiten  KK Partizan i jedan od najboljih igrača u istoriji kluba, ljubimac navijača – Goran Grbović je prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji Zona press na SOS kanalu, izneo nekoliko zanimljivih opservacija:

353021_1

” Glava me zaboli kad pričam o Partizanu. Oni su na sav glas govorili da će da igraju Evrokup i onda  se najedu prasetine i zarakijaju, opauči ih Hari Poter (Dragan Đilas, prim. aut.) i igraju Fibu. Hari Poter – zlatna značka (Dragan Đilas) je obavio sve zadatke koji su mu postavljeni i sad može da podnese ostavku na mesto predsednika KSS. Usvojeno je da u mlađim kategorijama igraju 4 stranca, pa ćeš umesto nekog Milutina da gledaš Mušidija. To je i bio cilj. Sad može da se povuče.

Uprava KK Partizan je uplašena sama od sebe. Majstore, došao si da budeš predsednik Partizana, ili daješ svoje pare, ili učestvuješ u pronalaženju novca. Ili imaš muške atribute, ili nemaš? Nije to jednostavno. Šta misliš kako su Saša i Dule radili 15 godina? To je krvav rad, nije to da pojedeš dva kila pečenja, zarakijaš i oj – ha – ha. Gibaničariš do zore. To je težak posao, nije kao kad držiš kiosk sa pljeskavicama pa kažeš :” Mico, jesi naručila 100 kila mesa”? Košarka je ozbiljan posao. 

Zašto se ide na ručak sa Čovićem? Dule i Čović su imali lični sukob i to su klubovi koristili kao svoje platforme. Predsednik si Partizana, imaš novac, imaš ime, imaš integritet. Izađi, pa pošteno reci, dešava se to i to. Nemamo novac itd. To je klub sa 1.5 miliona navijača.”