GOLČINA ŽIVKOVIĆA ZA PAOK! Pogledajte kako je bivši fudbaler Partizana pocepao mrežu (VIDEO)

Reprezentativac Srbije i bivši fudbaler partizana Andrija Živković nalazi se na spisku Dragana Stojkovića za Katar, a dobra vest je da je konačno uspeo da “skine proklestvo” koje ga prati ove sezone.

Naime, Živkoviću se nikako nije dalo da se upiše u strelce za PAOK i uspeo je u poslednjoj utakmici koju će odigrati uoči Svetskog prvenstva. Učestvovao je u pobedi crno-belih nad Volosom (3:0) tako što je na maestralan način zatresao mrežu u 30. minutu.

Pogledajte prvi gol Andrije Živkovića za PAOK ove sezone:

Dugo je trajao napad PAOK-a, lopta je na kraju izbijena na ivicu kaznenog prostora, a taman kada se učinilo da će je Živković umiriti desnom nogom – raspalio je levom iz okreta i pogodio mrežu Volosa.

Pokazao je još jednom time Živković da je izuzetno opasan pred golom protivnika, iako iz godine u godinu igra na sve defanzivnijoj poziciji i trenutno ga najviše gledamo kao desnog ving-beka, a svakako će ovaj gol obradovati i Piksija koji je često koristio Nišliju od kada je seo na klupu Srbije.

Pogađao je Živković protiv Slovenije, imao i dve asistencije u Ligi nacija, pa ga mnogi vide i kao startera protiv Brazila, dok su mu najveća konkurencija Nemanja Radonjić i Darko Lazović.

Radonjić je na žestokom udaru kritika u Italiji zbog psovanja i prostačke gestikulacije u Rimu, gde je njegov Torino igrao nerešeno sa Romom.

Originalni članak: Kurir sport