FK Partizan: Tužbe protiv Mijailovića i odgovornih u APR

Jugoslovensko sportsko društvo (JSD) Partizan podneće krivične prijave i tužbe protiv Ostoje Mijailovića i odgovornih u Agenciji za privredne registre (APR), koji su predsedniku košarkaške sekcije “crno-belih” omogućili da se upiše kao pravni zastupnik JSD Partizan, saopšteno je večeras iz fudbalske sekcije kluba iz Humske, a preneo je Tanjug.

U saopštenju se ističe da Skupština na kojoj je Mijailović izabran za predsednika JSD Partizan nije legitimna i da je nelegalna.

“JSD je rano jutros u APR upućen dopis u kojem je jasno naznačeno da se ne mogu sprovoditi nikakve promene u registru i da svi ti eventulani pokušaji moraju biti sprečeni”, saopšteno je iz fudbalske sekcije Partizana.

Na zvaničnom sajtu APR-a ranije je danas objavio da je prvi čovek košarkaške sekcije “crno-belih” Ostoja Mijailović novi predsednik JSD Partizan.

APR je usvojio rezultate skupštine JSD Partizan održane u prostorijama teniskog kluba, na kojoj je Mijailović izabran za novog predsednika, a ne paralelno održanih izbora koji su novi mandat dali dosadašnjem prvom čoveku JSD Miloradu Vučeliću, koji je ujedno i predsednik fudbalske sekcije “crno-belih”.

Originalni tekst: Euronews.rs