Filipović: Do kraja za tron

Desni bek Parnog valjka optimista pred nastavak šampionata

Za razliku od prethodne sezone, Aleksandar Filipović u ovoj nema toliko zapaženu ulogu u Partizanu, ali svaki put kad je bio na terenu  pružao je maksimum i to niko ne može da ospori.

Bivši igrač BATE Borisova odigrao je sve tri pripremne utakmice crno-belih na Kipru, i, čini se, nije baš zadovoljan tretmanom koji je Parni valjak imao na Rajskom ostrvu.

– Mislili smo da će biti drugačije, uslovi za rad nisu bili dobri, protivnici neadekvatni, ali što se tiče nas, u fizičkom i psihičkom smislu, spremni smo za ono što nas očekuje. Morali smo da odigramo više od tri pripremne utakmice, ali to su stvari na koje, nažalost, nikako ne možemo da utičemo. Sve je to sad iza nas, okrećemo se obavezama u prvenstvu.  Nastavljamo dalje – rekao je Filipović.

Iskusni defanzivac smatra da crno-bele niko nije video na liderskoj poziciji i kaže da su u takav scenario verovali samo igrači i stručni štab.

– Znali smo kakav kvalitet imamo i zbog toga smo gurali napred. Isto tako, znamo šta nas očekuje u nastavku, borićemo se do kraja i nadam se da će se završiti na najbolji mogući način.

Originalni članak: Sportski žurnal.rs