Evroliga oduševljena crno-belim spektaklom na Tašu! Ludilo, Partizan poklonio navijačima veče za pamćenje! (VIDEO)

Marketing tim elitnog takmičenja nije ni pokušao da sakrije kako jedva čeka početak sezone zbog atmosfere koju prave Grobari

Evroliga oduševljena crno-belim spektaklom na Tašu! Ludilo, Partizan poklonio navijačima veče za pamćenje! (VIDEO)

Crno-bela žurka na Tašmajdanu – Copyright 24sedam

Dugo su navijači Partizana priželjkivali dolazak Fuenlabrade u Beograd, kako bi se Špancima barem na taj način odužili za gostoprimstvo koji su dali crno-belima u istorijskoj sezoni Valjka koja je krunisana osvajanjem Evrolige.

A koliko poštovanjem „grobari“ imaju prema ovom madridskom predgrađu i istoimenom klubu najbolje je moglo da se vidi u sredu uveče, kada je pred oko 8.000 navijača na stadionu „Tašmajdan“ odigran prijateljski meč Partizana i Fuenlabrade u spektakularnoj atmosferi.

Snimci iz Beograda od sinoć kruže društvenim mrežama, a oduševljenje zbog svega viđenog niko ni ne pokušava da sakrije. Čak ni Evroligi, čiji marketing tim nikako nije mogao da propusti događaj koji je u svojoj najavi već pokazivao sve ono što se na kraju i moglo videti.

– Ludilo. Ne možemo da dočekamo – uz crno-bele kružiće bila je prva objava Evrolige kao komentar na Partizanov video od sinoć, da bi samo nekoliko sati kasnije marketing tim elitnog takmičenja izbacio i svoj video sa snimcima iz Beograda.

Originalni članak: 24sedam.rs