Ekskluzivno: Ovako izgleda novi dres Partizana

Crno-beli posle tri godine redizajnirali opremu, a Telegraf vam ekskluzivno donosi fotografije nove opreme crno-belih

Tri godine su prošle otkako je Partizan poslednji put promovisao nove dresove za sezonu i red je bio da i u Humskoj, iako su ovoga leta okolnosti zbog korona virusa i isporuke bile najteže, konačno povuku potez koji po pravilu najviše raduje navijače. Tehnički sponzor ostaje isti – “Najki”, ali se izgled dresa konačno menja i, ako ćemo iskreno, izgleda veoma atraktivno.

Da odmah razjasnimo, ne radi se o kataloškom dresu, koji po pravilu uvek pripadne zemljama treće i četvrte kategorije gde je prodaja zanemarljiva i velike kompanije poput tehničkog sponzora crno-belih jedostavno nemaju interes.

Iz Partizana nisu želeli da prihvate takav scenario, jer su tri sezone nosili iste dresove, već su se potrudili da naprave dogovor sa partnerom i autorizuju dres po sopstvenim željama, što je iziskivalo i dodatno zavlačenje ruke u džep.

Prva garnitura je, razume se, tradiocionalno crno-bela, sa interesantnim dizajnom, u kome je bela dominantnija boja, sa crnim linijama koje se naprosto slivaju i crnim rukavima, kao i kragnom koja je takođe urađena po željama iz Humske.

Što se tiče rezervnih garnitura, tu nema novina, postoje potpuno bela i potpuno crna varijanta dresa, šortsa i štucni, koje se mogu kombinovati.

Što se cene novog dresa tiče, ona će iznositi 7.000 dinara, odnosno nešto manje od 60 evra i, kako se nezvanično moglo čuti na stadionu Partizana, postojaće dodatne pogodnosti za sve one koji su kupili sezonske ulaznice.

Originalni članak: Telegraf sport