Egzum: Rekli su mi da je Partizan sjajan izbor!

Dante Egzum, veliko pojačanje Partizana za sezonu koja sledi, stigao je u Beograd, spreman i motivisan očekuje početak priprema, kao i sezone u kojoj će crno-beli imati velike ambicije u svim takmičenjima.

Australijanac je u Humsku stigao iz Barselone, a tokom karijere, branio je boje još Jute i Klivlenda.

„Konačno sam stigao u Beograd, izuzetno sam srećan i jedva čekam da se upoznam sa novim saigračima, stručnim štabom navijačima. Imam dosta iskustva, igrao sam u NBA ligi, igrao sam u Evroligi, ali smatram da uvek postoji mnogo prostora za napredak. Naravno da sam uzbuđen zbog saradnje sa Željkom Obradovićem, trenerom o kome ne treba trošiti reči”, naglasio je Egzum i dodao:

“Razgovorao sam sa momcima koje znam i koji su igrali u Partizanu. Rekli su mi da je to neprocenjivo iskustvo i sjajan izbor. Navijači su među najboljima u Evropi, atmosfera je na svakoj utakmici nestvarna. Naš cilj je da u sezoni koja sledi, dobrim partijama na parketu i dobrim rezultatima učinimo da atmosfera bude još bolja, a navijači još zadovoljniji i srećniji”.

Navijači Partizana, kao i Egzum, sa mnogo nestrpljenje i uzbuđenja čekaju sezonu koja sledi, sezonu u kojoj će Partizan posle dužeg vremena ponovo biti učesnik elitnog evropskog takmičenja.

Ekipa Željka Obradovića u ponedeljak počinje pripreme.

Originalni tekst N1 info