DVE POBEDE VATERPOLISTA NA STARTU KVALIFIKACIJA ZA EK: Pao i Solnok

Crno-beli od 16.00 časova igraju novi meč kvalifikacija za Evrokup

Vaterpolo

Vaterpolisti Partizana pobedili su danas u Sirakuzi Solnok 10:8 (1:4, 5:3, 1:0, 3:1) u meču drugog kola grupe B prve runde kvalifikacija za Evrokup.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Luka Gladović sa tri gola. U ekipi Solnoka najbolji je bio Matijas Pastor sa tri gola.

Partizan je juče u prvom kolu pobedio Paj diks sa 20:11, danas od 16.00 će igrati novi meč protiv Ortiđe, sutra će mu rival biti Jidraikos, a u nedelju će biti slobodni.

Valjevski Valis je danas u Kranju u drugom kolu grupe C poražen od Telimara 24:16. Valis će kasnije danas igrati sa španskom Terasom. Vaterpolisti Valisa će se sutra sastati sa Strazburom, a u nedelju sa Honvedom. Valis je juče u prvom kolu pobedio Triglav.

Crvena zvezda je u grupi D, koja se igra u Barseloni, a kasnije danas će igrati sa Trstom. Zvezda će sutra odigrati dva meča. Prvi rival našem klubu biće BVSC-Zugla, a potom i Apolon. Crvena zvezda će u nedelju u poslednjem kolu igrati sa ekipom Mediterani. “Crveno-beli” su juče savladali Košice 24:4.

Vaterpolisti Šapca poraženi su danas u Splitu u prvom kolu grupe A drugog kruga kvalifikacija za Ligu šampiona od Savone 10:8. Šabac će sutra igrati sa Steauom, a u nedelju sa Jadranom iz Splita. Šabac je juče izgubio od Vašaša 13:4.

Originalni tekst Arena sport