Duljaj oprostio Menigu nasrtaj u Subotici: “Hvala mu za pošten i korektan odnos koji smo imali”

“On nije momak od 18, 19 godina koji može da čeka, on je igrač koji mora da razmišlja o svojoj egzistenciji, budućnosti”

Večiti rivali se vraćaju na fudbalske terene u Srbiji, pa će tako u subotu i jedni i drugi krenuti put glavnog cilja, a to je titula. Partizan će svoj san nastaviti od Ivanjice i gostovanja Javoru, a uoči susreta trener crno-belih Igor Duljaj pričao je o očekivanjima i kadrovskom stanju.

Na samom kraju izlaganja se zahvalio Menigu, koji je napustio tim i pojačaće turski Sivaspor.

– Plus minus jeste. Kvinsi u poslednje vreme nije imao mintuažu na koju je navikao, on je profesionalac i ja sam srećan što je pronašao novu sredinu jer njemu ugovor ističe i klub treba da domaćinski vodi računa kada su igrači sa velikim ugovorom u pitanju. Ovo je bila odlična prilika za njega i klub da se rastereti budžet. Naravno to nije moj problem, ne vodim ja ovaj klub, ali i kao trener morate da razmišljate – rekao je Duljaj i nastavio:

– Opet na toj poziciji imamo Goha, Trifunovića, s druge strane Severina, Aldo, Jevremović i bilo bi mnogo teško imati sve na okupu. On nije momak od 18, 19 godina koji može da čeka, on je igrač koji mora da razmišlja o svojoj egzistenciji, budućnosti, tako da u svoje ime mogu da mu se zahvalim za sve što je učinio za Partizan i za pošten i korektan odnos koji smo imali – zaključio je Duljaj.

Podsetimo, u oktobru mesecu Kvinsi Menig je nasrnuo na Duljaja jer je strateg odustao od namere da ga ubaci na teren. Do kraja polusezone Holanđanin je uglavnom bio u drugom planu.

Originalni članak. Telegraf.rs