Drugi pišu:Završen dogovor sa Aleksandrom Lutovcem za platu od 6.000 evra

Izgleda da je sve završeno: Aleksandar Lutovac će, po svemu sudeći, biti prvo pojačanje Partizana ovog leta.

Krilni napadač Rada dogovorio je uslove saradnje sa crno-belima i kao slobodan igrač će se preseliti u Humsku ulicu, međutim, tek onog trenutka kad zvanično dobije „čiste“ papire. Doskorašnji kapiten Građevinara nedavno je podneo tužbu Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, povodom neisplaćenih zarada (toleriše se kašnjenje najviše do tri meseca) i čeka se oficijelna presuda, ali nema sumnje da će bitu u njegovu korist, posle čega bi trebalo da bude registrovan za crno-bele.

Mada se isprava šuškalo da mu Parni valjak nudi saradnju po ceni od 10.000 evra mesečno, Sportskižurnal u izdanju od petka uverava da je plata manja i da će 22-godišnji fudbaler na Topčiderskom brdu zarađivati 6.000 evra. Što je u situaciji u kojoj je trenutno Partizan čist ćar. Još samo da Lutovac na terenu potvrdi da je vredan angažmana.

Crno-beli su insistirali da posao privedu kraju pre početka Prvenstva Evrope za mlade reprezentacije, na kome će baš Aleksandar Lutovac da bude jedna od uzdanica selektora Gorana Đorovića. U prilog mu ide činjenica da bi u tom slučaju „mirne glave“ mogao da odigra turnir u Italiji i San Marinu, sa prethodno rešenim statusnim pitanjem po izboru novog kluba. Osim Partizana, najuporniji u nameri da ga dovede bio je AEL iz Larise, na čijoj klupi od nedavno sedi Gordan Petrić, koji ga je trenirao u Radu.

Partizan je bio konkretniji i brži. Isto to se očekuje u Humskoj.

Izvor:Mozzart sport