DRUGI PIŠU: PARTIZAN PRODAO MAREZIJA ZA 5 MILIONA EVRA: “Doktor za transfer” otkrio sve detalje, danas potpisuje u Španiji!

Mladi napadač crno-belih Marko Milovanović ide u Primeru gde će nastupati za Almeriju, kao i Umar Sadik.

Talentovani napadač Partizana Marko Milovanović (18) napušta Humsku već ovog leta i seli se u Španiju, potvrdio je najrelevantniji italijanski novinar specijalizovan za transfere Fabricio Romano.

Partizan će odlično zaraditi od ovog posla pošto bi mogli da inkasiraju i do pet miliona evra. Romano je objavio da će Partizan fiksno zaraditi 3,5 miliona evra, a da bi kroz klauzule mogli da dobiju još 1,5 miliona, međutim nije otkriveno kako se “aktiviraju” (golovima, brojem utakmica…).

Takođe, Partizan će zaraditi i od narednog transfera “Marezija”, kako glasi nadima Milovanovića, pošto je u ugovor ubačena i klauzula da 10% od iduće prodaje ide u Humsku.

Ozvaničenje saradnje očekuje se baš danas i ugovor će biti potpisan na čak šest godina, sve do 2028. godine. To znači da će Partizan ući u narednu sezonu bez Milovanovića, i sa nejasnim stanjem oko “bonusa”, ali istog dana crno-beli su dobili i veliko pojačanje u napadu u vidu Fuseniaj Dijakatea.

Mladi napadač iz Smedereva je prošle sezone ostavio dobar utisak u dresu Partizana postigavši tri gola u svim takmičenjima, a posebno je značajan bio gol Anortozisu za prolazak u nokaut rundu Konferencijske lige.

Prethodno je Partizan poslovao sa Almerijom i to baš oko napadača. Prodali su im Umara Sadika u jesen 2020. godine i lepo zaradili od tog transfera, a očigedno su Španci bili zadovoljni ovim poslom tako da su ponovo u Humskoj pronašli golgetera od koga mnogo očekuju u budućnosti.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1544989092517117953

Originalni članak Mondo sport