Drugi pišu :Larisa odbila ponudu za Veba

Čeka se nova iz Humske

Nastavlja se Partizanova potraga za novim krilom. „Češlja“ se spisak sa zanimljivim igračima, a jednog takvog crno-beli su snimili u Grčkoj.

Za oko Partizanu zapao je Džejms Veb, igrač Larise, nekadašnji NBA košarkaš. Amerikanac od 27 leta i 206 centimetara visok je letos potpisao za grčkog prvoligaša, a posle šest meseci mogao bi da se preseli u Beograd.

Istina, prva ponuda koju je Partizan poslao je odbijena. Kako je otkrio prvi čovek Larise Todoros Rizulis, Grci nisu bili njom zadovoljni.

Dobili smo ponudu vrednu 40.000 dolara da pustimo Veba, ali on neće nigde ići, ostaje u našem timu“, rekao je Rizulis grčkim medijima.

Naravno da to ne mora da znači da je Partizan sigurno ostao bez igrača. Ne bi čudilo da iz Humske put Larise krene nova, jača ponuda, da se pregovori nastave.

Vebu ovo nije prva epizoda u Evropi, igrao je u sezoni 2018/19 za nemački Bon. Pre toga je bio član Bruklin Netsa, te njihove filijale Long Ajlend Netsa, dok je prethodnu takmičarsku godinu proveo u Ajova Vulvsima, filijali Minesote Vulvs.

Pre nekoliko dana Partizan je doveo novog plejmejkera, ugovor sa crno-belima potpisao je Džoš Perkins, koji je došao iz poljskih Glivica.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport