ĐUKIĆ OTKLONIO SUMNJE : Zdjelar ne igra, Ožegović trenira i biće spreman da igra

Srbija Danas sport

Fudbaleri Partizana igraće prvi evropski meč protiv Viktorije Plzen u četvrtak od 21.05, a izabranici Miroslava Đukića će učiniti sve da obraduju sve navijače koji im pruže podršku na stadionu. Ulaznica još ima u prodaji , a uoči samog meča govorili su šef struke i

– Svesni smo važnost utakmice, bez straha idemo na ekipu. Da prođemo dalje. Mi smo Partizan, idemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Dominatnan je Plzen u svom prvenstvu, pokušaćemo mi da dominiramo. Biće ovo čvrst meč u kojem ćemo pokušati da prođemo. Pokušaćemo da nametnemo naš stil igre. Oni su napadačka ekipa, ali znaju da se povuku i igraju na brze kontre – rekao je trener Đukić.

Miroslav Đukić

Miroslav Đukić
Foto: MN Press

Osvrnuo se i na kaznu koju je klub dobio posle derbija odigranog u decembru.

– Ono što se desilo na derbiju, više se neće desiti. Svaka razjedinjenost vodi nas u propast. Važno je da svi partizanovci budu zajedno i da prođemo dalje. Podrška nam je bitna protiv svakog teškog protivnika.

Pre nekoliko dana su se vratili sa priprema sa Kipra, pa je trener Đukić otkrio kako su birali protivnike za kontrolne mečeve, ali i pohvalio jednog igrača.

– Birali smo protivnike na pripremama tako da budu slični Plzenu. Pripremljeni smo na sve. Mi smo dobra ekipa, uz mirnoću idemo na prolaz.

Otkrio je Đukić ko ipak neće istrčati na teren.

Mitrović

 – Svi igrači koji budu igrali protiv Plzena, provereni su igrači sa garancijama, verujem u njih. Treba da pokažemo vrhunski, organizovani Partizan. Svi će uživati u spektaklu. Zdjelar ne igra, Ožegović trenira i biće spreman da igra.