Đukić: Nemam šta da zamerim ekipi, svi su se borili

Tekst:Kurir sport

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da nema šta da zameri ekipi posle remija 0:0 sa Čukaričkim.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić

– Teška utakmica u kojoj nismo uspeli da ostvarimo dobru igru i rezultat, ali ne mogu da zamerim ništa ekipi, dali su sve od sebe, borili su se, izgarali. Imali smo i dosta povređenih igrača, teško je igrati u ritmu četvrtak-nedelja, oseća se i umor – rekao je Đukić.

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog još jednom su podbacili i navijači u Humskoj nisu bili zadovoljni igrom, a posle utakmice začuli su se zvižduci i povici: “Đukiću, odlazi”.

– Publika ima pravo da kaže svoje želje. Moje je da radim i da izvučem maksimum iz ove ekipe. Nije lako pobediti. Mi ovde mislimo da je lako. I ta svemoćna Zvezda može da izgubi, da mi imamo muke sa Čukaričkim, sa Voždovcem… Nije nikog lako pobediti danas. Liga je ujednačena, da biste pobediti treba se dobro oznojiti. Mi smo se oznojili, radila je ekipa sve što je mogla, ali nedostajao nam je taj kvalitet u napadu koji nismo imali – dodao je Đukić.

Partizan nije iskoristio priliku da se posle poraza Crvene zvezde od Napretka još više približi vrhu tabele, pa je sada treći sa 24 boda, odnosno bod manje od Vojvodine, a četiri manje od Zvezde. Čukarički je sedmi na tabeli sa 20 bodova.

– Bila je prilika da se približimo, ali igra protivnika je bila odlična. Nama ostaje da nastavimo da radimo i da popravljamo što možemo.