ĐUKIĆ MENJA TIM: Od starta tri nova igrača i najskuplji „džoker“ sa klupe

hot sport

Partizan danas gostuje Radu na Banjici u okviru 11. kola Superlige Srbije, a trener crno-belih Miroslav Đukić napraviće nekoliko izmena u sastavu.

Samo remi sa Napretkom je dodatno opterećenje za Partizan pred gostovanje na Banjici, gde na megdan bivšem klubu, gde se proslavio kao fudbaler pre odlaska u Deportivo, izlazi trenerMiroslav Đukić. Kako saznaje HotSport, kormilar crno-belih je odlučio da promeni tri igrača, a dve izmene su prinudne pošto su povređeni Zoran Tošić i levi bekMiletić. Njihove uloge protiv Rada treba da odrade Đuričković i Antonov, a očekuje se da u vezi igra Radin, posto je Jevtović još rovit.
Ostale pozicije su standardne na čelu sa kapitenom Vulićevićem, štoperima Ostojićem i Miletićem. Ostaje opcija sa dva klasična napadaca: Tavambom, koji još nije preskočio utakmicu od starta sezone i Ožegovićem, koji je deo karijere proveo u plavom dresu.Solomon je rezerna opcija…
Prema najavama iz Humske, najskuplje pojačanje Sejduba Suma je zalečio povredu, ali će šansu čekati sa klupe, pošto nije fizički maksimalno spreman.
Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, Miletic, Ostojicć, Antonov, Radin, Everton, Đuričković, Janković, Tavamba, Ožegović.