Đukić: To je Partizan koji hoću!

Mozzartsport

Partizan se sa teškog gostovanja vraća sa bodom. Srpski šampion je ostvario plena – ostao je neporažen u Bernu na premijernom meču u Ligi Evrope. A dobrom igrom u drugom poluvremenu je pokazao da je mogao i do pobede.

Zato i ne čudi što je trener Miroslav Đukić bio zadovoljan rezultatom protiv Jang Bojsa…
„Veoma sam srećan i zadovoljan zbog boda. U drugom poluvrmeneu bili smo Paritzan koji hoćemo, Hrabri, stvarali smo pravili šanse, dominantni… U prvom nismo bili agresivni ni imali intenzitet, a u drugom smo izašli sa sa drugačijim stavom. To je Partizan koji ja hoću. Čestitam momcima, pokazali su lice za koje se nadam da će u narednim utakmicama biti bolje“,rekao je Đukić posle meča.

Partizanov starteg nije zadovoljan što se njegov tim posle prvog gola povukao…
„Posle vrhunske akcije i datog gola kao da smo se povukli nazad i počeli da čuvamo nešto. To ne sme da se desi. Mislim da nam još nedostaje evropskog iskustva. Ne možete nikad da se povučete nazad. Ako to učinite mininalno, može svašta da se desi. Mi moramo da igramo isto, napadački. Bilo da je 0:0, 1:0 ili 0:1“.

Valdimir  Stojković je oept bio Partizanov junak. Iskusni golman pruža fenomenalne partije od povratka u Humsku.
Nalazi se u vrhunskoj formi. Odlično radi. Veoma smo zadovoljni kako odrađuje posao“.

Bilo je i nekih dkustabilnih sudijskih odluka…
„Što se tiče suđenja, to su bili detalji, sudija nije uticao na rezultat. Bilo je propusta, to su sitne stvari“.

Na kraju, da li ste zadovoljni bodom?
„Zadovoljan sam, to je stanje koje se ne može promenit. Pogotovo što smo išli da pobedimo, a Jang Bojs je ozbiljna ekipa koja teško gubi na ovom stadionu. Pokazali smo evropsko izdanje Partizana“.