DECA PARTIZANA: U Partizanovoj školi fudbala su važni i talenat i rad! (VIDEO)

Gosti nove epizode emisije „Deca Partizana” su treneri selekcije 2011 – Ivan Štokić i Bojan Čakalo i koordinator i skaut u bazi Omladinske škole FK Partizan – Dejan Ristić. 

Jedna od tema o kojoj smo pričali u ovoj epizodi je – da li se talenat već u mlađem uzrastu može videti i da li se njegov nedostatak može nadomestiti radom. 

„U Partizanovoj omladinskoj školi najmlađa je selekcija dečaka koji su rođeni 2015. godine. Neki od njih još nisu ni napunili osam godina, ali već može da se vidi talenat”, navodi Ristić.

„Nisam siguran da se radom može nadomestiti to ako je neko prosečno talentovan. Ne verujem da može biti vrhunski igrač, ali sam siguran da se dobrim radom može izvući maksimum iz njega”, kazao je Štokić.

„Bitan je i rad koliko i talenat – to jedno bez drugog ne ide”, zaključio je Čakalo. 

Upoznajte i mlade igrače – Harisa Saitija, Luku Sokića i Dušana Cvijana. 

Saznajte u novoj epizodi koja je razlika između igrača Partizanove škole fudbala i onih koji treniraju u Ajaksu, kao i šta konkretno uzimaju u obzir skauti omladinske škole FK Partizan kada se odlučuju da li će dovesti nekog igrača na probu.

Zvanični sajt FK PARTIZAN

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš PayPal ili tekući račun koji se nalaze pored tekstova