Danilo Pantić : Nema skladnije fudbalske porodice i bolje atmosfere nego u Partizanu

Moj povratak u Partizan je bio začinjen sa dosta emocija, svestan sam da se nisam na lep način prvi put oprostio od kluba. Udarile su me u glavu velike cifre i poveo sam se za njima. Mnogi su mi tada  govorili da će mi to biti greška, ali nisam ih poslušao. Sada sam došao kao pokajnik, kao čovek koji hoće da dokaže svoju ljubav prema crno-belima i pomogne u borbama na domaćoj i ino-sceni. Vredno treniram i čekam svoju šansu.
Mnogo mi znači taj meč i dva gola koja sam postigao. Na novom početku sam i svaki plus mi je bitan. Dobio sam pohvale za prikazano, utakmica sa Gibraltarom mora da bude samo polazna stanica, pravo dokazivanje mi sledi protiv mnogo jačih protivnika.
Ne žalim se, dobijao sam određenu minutažu, ali prirodnoje da želim još veću. Tu smo Kole i ja da se nadmećemo pa ko bude bolji neka igra. Naravno, nezdravih odnosa nema, svesni smo da smo deo velikog kluba i kako treba da se ponašamo. Lično mislim da ima mesta i za jednog i za drugog.
Nije bilo lako, navijači su me s pravom uzeli na zub i morao sam da se borim s tim. Bio sam spreman da se borim sam, ali ovi divni momci sa kojima delim hleb su mi sve učinili lakšim. Smatram da nema skladnije fudbalske porodice i bolje atmosfere nego u Partizanu. Svi su spremni da ti pomognu i to je jedna od tajni zbog kojih crno-beli u poslednje vreme ređaju uspehe, a veliki rezultati će tek doći.