Broj 51:Odbio sam pet puta veći novac zbog Partizana! One poruke – dečje ludosti

Vreme je za broj 51. Novi napadač Partizana sprema za zvaničan debi u crno-belom dresu. On je zakazan za subotu od 21.00,kad na stadion u Humskoj 1 dolazi lučanska Mladost, na početku septembarskog ciklusa utakmica u kojima prvak države ima sjajan raspored.

Biće to izazovan dan za novajliju iz Čukaričkog, s obzirom da je od trenutka kad se pojavila informacija da prelazi na Topčidersko brdu neprekidno u žiži javnosti.

Naročito zbog dešavanja na zvaničnoj promociji, minulog četvrtka, onda i kontrolne utakmice u „Zemunelu“, na kojoj su ga navijači sačekali porukom „kad vidiš Grobare spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje“.
Dok sam bio na terenu u prvom poluvremenu, taj transparent nije ni bio postavljen. Tek posle, kada sam se vratio kući, u medijima sam video tu poruku. Bio sam šokiran, naravno da mi je bilo mnogo teško. Dva dana nisam izlazio iz kuće. Ipak, ni tad, kao ni sad, nikada mi nije padalo na pamet da padnem ili da odustanem. Naprotiv, imam još veću volju da se dokažem“, otresito će broj 51 u razgovoru za Večernje novosti.

Na osnovu polemika koje se vode po raznim forumima i društvenim mrežama, Grobari ne zameraju Ognjenu što je nosio dres Crvene zvezde (uostalom, takvih primera je dosta), već što je javno vređao navijače sadašnjeg kluba, ponajviše dok je bio član Vojvodine.
„Te poruke su bile moje dečje ludosti za koje ne bih da se pravdam. Pregurao sam i istrpeo prve reakcije i sada se maksimalno okrećem fudbalu i mom dečačkom snu da se dokažem u Partizanu“.

Koliko je istrajan u nameri da se dokaže i opravda status idealne zamene Urošu Đurđeviću, 24-godišnji momak iz Gradiške pokazao je u završnici prelaznog roka, odbivši unosnu ponudu Amkara.
Čim su me pozvali ljudi iz Partizana, otac i ja smo raspakovali kofere i otkazali put u Rusiju. Imali smo čekirane karte, čak sam i potpisao predugovor sa jednim klubom koji mi je nudio pet puta veći novac nego u Partizanu. To valjda govori da ovde nisam došao zbog finansija“, otkrio je broj 51