Danilo Pantić: Naplatićemo sve promašaje!

Partizan je protiv Zemuna nastavio u ritmu primenjivanom tokom većeg dela jeseni.

Crno-beli su do treće pobede nad timom iz Gornje varoši stigli minimalnim rezultatom, posle gola Rikarda Gomeša u 27. minutu.

Dobra igra i veliki broj propuštenih prilika, posebno u prvom poluvremenu, podsetio je na mnoštvo prethodnih utakmica srpskog vicešampiona.

Parni valjak, na sreću pre svih nespretnih ofanzivaca, ima najbolju odbranu u ligi pa je i jedan gol u duelu sa Zemuncima bio dovoljan za 11. prvenstvenu „trojku”.

– Najbitnije je da smo osvojili tri boda. Mogli smo da postignemo još golove, promašili smo veliki broj šansi. Ove jeseni često pogađamo stative, golmani brane nemoguće, nadam se da će nam se to vratiti u narednim utakmicama – kaže Danilo Pantić, posle strelca Rikarda Gomeša i golmana gostiju Marka Miloševića, najbolji pojedinac okršaja sa plavo-zelenima.

Nedeljni susret sa Radom na Banjici i duel protiv Mačve u Humskoj prilika su da Parni valjak rezultatski uspešno završi jesen prepunu  oscilacija.

– Zanimaju nas samo pobede na zatvaranju prvog dela sezone. Nećemo naravno imati lak posao, ali dovoljno smo kvalitetni da jesen okončamo sa tri uzastopna slavlja – jedan od najboljih igrača mlade reprezentacije Srbije veruje da će crno-beli ipak, u dobrom raspoloženju otići na zimsku pauzu.

Izvor:Sportski žurnal