DANILO ANĐUŠIĆ: Cilj je plej-of Evrolige!

Novi stari igrač Partizana, Danilo Anđušić je na današnjem okupljanju ekipe istakao ciljeve i ambicije za sledeću sezonu.

„Uzbuđen sam jako, treći put sam u Partizanu, ali volim da kažem da je totalno drugačije nego ranije. Verujem da će ovo biti treća sreća. Očekivanja su najviša kad se igra za Parrtizan, dres Partizana je odgovornost. Ciljevi su plej-of Evrolige i titule, ali još je rano pričati o tome. Treba najpre da uspostavimo hemiju i krenemo sa radom i svakim danom da napravimo tim za takvo nešto“ počeo je Anđušić, a zatim prokomentarisao saradnju sa Željkom Obradovićem.

„Za ovih prvih par dana se pokazalo zašto je najbolji u istoriji svetske košarke.“ za kraj je Danilo prokomentarisao i reprezentaciju Srbije.

Verujem da imamo kvalitet za to zlato. ‘Ajde da ne kažem za zlato, već za medalju. To se pokazalo kroz ove utakmice, iako nije išlo sve glatko. Vidi se da imamo kvalitet, pre svega Jokić koji donosi tu prevagu i koji će biti pravi lider ove ekipe.Verujem da će uspeti da uđu u pravi ritam do početka prvenstva i da nađu pravu formu. Pre toga sledi i prozor koji je jako bitan za SP i da ćemo i tamo obezbediti dve pobede. Što se mene tiče, uvek sam tu za reprezentaciju. Svaki put kada dobijem poziv, odazvaću se ukoliko je to moguće.

Originalni članak: Hotsport.rs