Crno-beli se vratili sa kraćeg odmora pred polufinale ABA lige!

Partizan ove sezone brani titulu

Nakon četvorodnevnog odmora koji su igrači Partizana iskoristili posle impresivnog trijumfa nad Igokeom, ekipa se vratila na teren u punom sastavu. Odmah po povratku, igrači su se okupili u maloj areni kako bi započeli pripreme za izazovno polufinale protiv Budućnosti.

Najvažnija vest koja je obradovala navijače jeste povratak Pi Džeja Doužera. Američki internacionalac koji je propustio prethodne duele zbog povrede, vratio se u tim i već u četvrtak normalno trenirao sa ekipom. Spreman je za prvi meč polufinala, čime je trener Obradović dobio sve igrače na raspolaganju za bitne utakmice koje slede.

U narednim danima, crno-beli će intenzivno trenirati u maloj areni, budući da je glavni teren pripremljen za završni turnir FIBA Lige šampiona koji se održava od petka do nedelje. Nakon toga, sve će se vratiti u normalu, a najveća dvorana na Balkanu ponovo će biti spremna za akciju.

Nakon dosta spekulacija i nepoznanica, Partizan je konačno saznao raspored polufinalnih duela. Prva utakmica počinje 30. aprila, dok će se drugi meč odigrati 7. maja u Podgorici. Ukoliko bude potrebno, odlučujući meč će se ponovo odigrati u Beogradu 10. maja. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ove susrete, uz nadu u uspeh njihovog omiljenog tima.

Originalni članak: Hotsport.rs