CRNO – BELI ODLIČNI NA REGIONALNOM ŠAMPIONATU BEOGRADA ZA KADETE (U18)

Na regionalnom prvenstvu Beograda podmladak Partizana pokazao je izuzetnu motivisanost i timski duh ali i ogroman takmičarski potencijal koji poseduje naš klub.

Od ukupno 19 beogradskih klubova partizan je zauzeo veliko treće mesto, ekipno. Statistički gledano, naš klub je imao daleko najuspešnije izdanje s’obzirom da smo sa svega 15 takmičara osvojili 10 medalja od kojih su 5 zlatnih, 2 srebrne i 3 bronzane.

Zlatom su se okitili Nišavić Kristina, Nikolina i Jelena, zatim, Nikola Nađ i Marko Jorgić.Srebra su otišla u ruke Grujičić Vasilija i Bukomir Milene, dok su bronzana odličja pripala Sadiku Dunji, Mitrović Nataši i Miletić Matiji. Plasman na državno prvenstvo izborile su i Domazet Tamara i Radukić Dunja, od kojih očekujemo da na Šampionatu Srbije pokažu svoju pravu sliku i obraduju nas nekom od medalja jer su to svojim radom svakako zaslužile.

Satelit našeg kluba koji je udahnuo život Partizanu i vratio ga u sam vrh države srbije, svakako jeste dž.k „Partizan Veliki Mokri Lug“ koji je na ovom takmičenju imao dva predstavnika i stopostotan učinak izborivši plasman na državno prevenstvo za oba takmičara. Treće mesto i bronzana medalju osvojila je Petrović Isidora dok je Plazonić Iva bila peta, čime su obe takmičarke dobile šansu da na Prvenstvo Srbije zablistaju u još većem sjaju.

Sve čestitke našim takmičarima koji su, posle dužeg vremena i teških okolnosti po naš sport, podigli kvalitet i proteklog vikenda demonstrirali vrhunski džudo, sa željom da na predstojećem državnom prvenstvu budemo još bolji i uspešniji i da na delu pokažemo pravu snagu naše CRNO BELE PORODICE!

Zvanični sajt DŽK Partizan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *