BIRČEVIĆ PRED ODLUKOM: Ostanak u Turskoj, ili odlazak na daleki, daleki put

Stefan Birčević se ponovo nalazi na košarkaškoj raskrsnici.

Pošto je pomogao Bursi da se izdigne iz loše situacije i umalo plasira na plej-of Turske, proslavljeni srpski košarkaš bi sada mogao da promeni sredinu.

I to poprilično, pošto bi Birčević mogao da napusti evropsku košarku i preseli se u Kuvajt.

Stefan Birčević
Stefan Birčević

Dva vodeća kuvajtska tima bore se za dovođenje krilnog centra koji se još uvek nije odlučio na potez koji bi mogao da mu drastično promeni karijeru.

Već je jednom Stefan Birčević bio blizu odlaska iz Evrope, krajem prošle sezone kada je imao potpisan ugovor sa japanskom Hirošimom ali nije mogao da dobije vizu zbog kovid mera.

Potom je pojačao Bursu Filipa Alimpijevića što je bio odličan potez te je zaigrao u prepoznatljivo dobroj formi.

Ono što bi takođe moglo da se desi jeste Birčevićev ostanak u Bursi u slučaju unosnije ponude koja bi mogla da se takmiči sa onim iz Kuvajta.

Stefan Birčević se u Srbiji priprema za sledeće izazove, a skoncentrisan je i na još jednu košarkašku stvar koja nije direktno vezana za njegovu karijeru. Reč je o KK Borac Lazarevac u kojem predano radi Birčević te u ovom periodu zajedno sa predsednikom kluba Vladimirom Ilićem sklapa tim za sledeću sezonu posle izuzetno uspešne godine u kojoj su momci iz Lazarevca zauzeli treće mesto u svom šampionatu.

Originalni članak: Blic sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *