Bez Izraelca protiv IMT: Natho pričao sa Zahidom, pa dobio četvrti žuti karton

Iskusni fudbaler crno-belih neće biti u sastavu protiv IMT narednog vikenda

Partizan je u subotu uspeo da ostvari minimalnu pobedu u Ivanjici protiv Javora (1:0), po teškom terenu i uz kritičnu arbitražu Milana Ilića, ali je uspeh doneo i određene “žrtve”, pa će crno-beli u narednom meču sigurno biti lišeni pomoći dvojice fudbalera. Prvi je, naravno, Nikola Antić, koji je isključen u 75. minutu, a trener Igor Duljaj u narednom duelu sa IMT, u Humskoj, neće moći da računa ni na Bibarsa Natha zbog parnih žutih kartona.

Naime, Izraelac je još u prvom poluvremenu u ivanjičkom “ataru” zaradio četvrti žuti karton i automatsku suspenziju za meč sa “traktoristima”.

Apsurdno je što je Natho, kako je tvrdio posle meča, u trenutku kada je sankcionisan od sudije Ilića, u 25. minutu, zapravo imao dijalog sa Gajasom Zahidom, nije ni gledao ka glavnom arbitru.

U tom momentu Ilić je prišao i pokazao mu žuti karton, posle čega je Izraelac počeo žučno da protestuje, što se vidi i na TV snimcima.

Ispostavilo se da je Nathu to četvrta sankcija i da će usled toga morati da pauzira narednog vikenda. No, šta se sve dešavalo u Ivanjici, na očajnom terenu, i kako je glavni arbitar Ilić obavio posao (ili nije, kako hoćete), Izraelac je još i dobro prošao.

Originalni članak: Telegraf.rs