AVRAMOVIĆ “PECNUO” FRANCUZE: “Njihova publika NE MOŽE da nas OMETE”!

Izabranici Željka Obradovića se spremaju za meč drugog kola Evrolige.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je danas u Beogradu da će “crno-beli” imati velike šanse da pobede Asvel ako pokažu dobar pristup na meču drugog kola Evrolige.

Partizan je u prvom prošle nedelje u Tel Avivu poražen od Makabija 96:81, dok je Asvel izgubio u Beogradu od Crvene zvezde 94:73

 Posle teškog poraza od Makabija, bila je odlična reakcija protiv Krke. Ona će biti ozbiljan protivnik svakome u Novom Mestu, ali jednostavno ne možemo da poredimo sa evroligaškom ekipom koja je godinama igra na visokom nivou u francuskom prvenstvu i Evroligi. Dobar su tim, oporavio se Žofri Lovernj i pojačali su se dobrim igračima, ali mi smo povećali intenzitet treninga i stvarno izgledamo bolje. Nadam se da će sve zavisiti od nas i da ćemo imati potrebnu koncentraciju, kao i agresivnost u oba pravca – rekao je Avramović na konferenciji za medije.

On je podsetio da Asvel uvek igra pred punom dvoranom.

 Njihova hala jeste uvek puna, ali nije to nije nešto što može da nas omete. Atmofera nije kao u ovom delu Evrope. Zavisimo od nas samih, prošle godine je bila dobra utakmica. Mi smo se i tada uigravali, kao i sada. Uz dobar pristup, mislim da ćemo imati velike šanse da pobedimo – dodao je Avramović.

Originalni tekst Republika.rs