Asovi vode Partizan: U novom rukovodstvu Filipović, Mitrović, Aleksić i Nikić

Izabrani novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora, među kojima je i nekoliko privrednika. Novi direktor kluba je Nikola Kuljača

Vaterpolo klub Partizan ima novo rukovodstvo, a među njima su proslavljeni asovi trofejnog kluba i reprezentacije Srbije. Na današnjoj Skupštini Partizana članovi Upravnog odbora su postali su Filip FilipovićStefan Mitrović i Milan Aleksić, dok Nadzorni odbor predvodi Slobodan Nikić.

Za predsednika UO izabran je Jovan Lazarević, dok je potpredsednik Radoslav Mitrović. Među članovima su i privrednici Luka ŠaponjićDragan BakvićMarko Vukomanović i Dragan Gudalović.

U Nadzornom odboru, koji će vršiti neku vrstu kontrole rada Upravnog odbora, pored Nikića nalaze se i Srđan Vidović i Miloš Golić.

Novi direktor VK Partizan je takođe legendarni čuvar mreže Nikola Kuljača.

“Napravili smo prvi, ali najvažniji korak, a to je promena rukovodstva i dolazak ljudi koji su jednoglasni u ideji da Partizan mora da se vrati na put kojim je nekada išao. Skupština je protekla u najbljem redu, kako i dolikuje. Čeka mas težak posao, svesni smo izazova, ali timski idemo zajedno u savladavanje prepreka. Prioritet će pre svega biti da vratimo decu, kako bi Partizan ponovo bio mesto okupljanja nekih novih šampiona. Jedva čekamo da se vratimo na Banjicu”, poručio je direktor Kuljača.

Današnjem skupu, koji je odražan u prostorijama JSD protive se Mirko Bradajić i Tatijana Rakas, koji su od 2. decembra preuzeli komande u klubu. Ipak, proslavljeni srpski reprezentativci su se javno usprotivnili aktuelnoj krizi u jednom od najtrofejnijih klubova u Evropi, pa su se stoga udružili i odlučno krenuli u proces smene rukovodstva. Iako nisu dobili dozvolu, odlučili su da samoinicijativno održe Skupštinu, koja je predstavljala praktično prvi korak ka promenama. Ipak, sada se čeka reakcija sa druge strane i jasno je da su peripetije tek počele. U međuvremenu klub je napustilo 12 igrača i trenera, koji u sopstvenoj treniraju na Košutnjaku nezadovoljni stanjem u Partizanu i radom aktuelnog rukovodstva.

nema slika
nema slika
nema slika
nema slika
nema slika
nema slika

Izvor Mozzart sport