Apel navijača Partizana: „Znamo protiv koga se borimo, ne dozvolimo da izgubimo Željka“

Grupa navijača Partizana pod nazivom „Grobarski Trash Romantizam“ uputila je poruku pred meč njihovog voljenog kluba protiv Efesa u okviru 27. kola Evrolige.

Partizan će u četvrtak od 20.30 u beogradskoj Areni dočekati Efes, a očekuje se da na tribinama bude više od 20.000 ljudi, koji će najveće ovacije uputiti Željku Obradoviću.

Ovo će biti prva utakmica Partizana nakon poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća i konferencije Obradovića koja je izazvala pravu pometnju, zbog čega je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić morao više puta da se oglašava.

Jasno je da Obradović ima ogromnu podršku navijača Partizana i da će u četvrtak verovatno dobiti najveći aplauz ikada kada bude kročio na parket.

„Znate priču o sprintu i maratonu. Svi ste svesni da je borba za Željka maraton a ne trka na 100 metara. Znamo protiv koga se borimo, i koliko je to ZLOpamtilo. Trku za Duleta, u kojoj smo i sami učestvovali smo izgubili jer nismo bili mudri zajedno, i previše smo se zaleteli. Verovali smo onima kojima nije trebalo verovati, bili smo suviše emotivni i to nas je ukanalilo.

Ne dozvolimo da to bude slučaj i sa Željkom. „Partizan je iznad svih“ je krilatica koja može da se koristi za svakojake manipulacije, ali trenutno je Željko KK Partizan i Željko jeste iznad svih. Usklikom koga posle „Volim Partizan“ najviše volimo bi upravo naštetili najviše Željku protiv Efesa, i bukvalno bi ga izmestili iz borbe na terenu u trošenje živaca, energije na stvari koje sa tim nemaju i imaju veze.

Naravno, svako ko kupi kartu ima prava da viče šta mu se prohte. Ovo je samo jedno razmišljanje, svako nek radi po svojoj savesti.

Željkovi botovi“, piše u objavi na Instagramu.

Originalni članak: Nova.rs