Andrea Arsović treća u Poljskoj

Naša šampionka  Andrea Arsović osvojila je bronzanu medalju u SUPERFINALU, drugog dana Polish Open-a 2016.

1

Sa prestižnog takmičenja u Poljskoj ostaje žal jedino za tim što naša Andrea nije uspela da se domogne glavne nagrade (Pežo 208) koja joj je izmakla u zadnjem metku i tako bar malo naplati višegodišnja odricanja koje joj je njen sport doneo.

Takmičenje se nastavlja i danas.Trećeg dana takmičenja Andrea ponovo izlazi na vatrenu liniju a za naš sajt iz Poljske o utiscima i očekivanjima,njen trener Dragan Donević kaže:

“Andrea je prvog dana gadjala solidno i pogodila 414,3 krugova i zauzela 3 mesto.Prvi put smo na ovom takmičenju i jako nam se svidja. Andrea je dobila specijalnu pozivnicu za ovaj turnir kao prvakinja Evrope 2016 godine. Juče nismo imali sreće i u zadnjem hitcu smo izgubili glavnu premiju-auto, ali ne žalim jer je ovo bilo jedno veliko iskustvo,.Takmičenje se nastavlja danas trećeg dana i takodje očekujem visok plasman Andree. Pozdrav svim Partizanovcima iz dalekog Bjalistoka od Andree Igora i Dragana”
 Čestitamo Andrei, njenom treneru Draganu Doneviću kao i našem trećem članu na ovom Open-u Igoru Čotri, koji su i u Poljskoj osvetlali obraz Partizana.

2