Aleksandar Lutovac: Mnogo nam znači kad su Grobari uz nas!

Aleksandar Lutovac dao je šesti (88’) od šest golova u meču 11. kola Mocart bet SLS koju su crno-beli igrali sa ekipom Mladosti iz Lučana. Odmah po završetku meča iznosi prve utiske.

Bio si povređen tri nedelje, vratio se i postigao jedan od šest golova.

– Izuzetno mi je drago što smo izašli iz krize koju smo imali na početku sezone, što se potvrđujemo iz utakmice u utakmicu i što smo počeli da dajemo dosta golova. Sve to malo podseća na prethodnu sezonu, vratilo se samopouzdanje. Drago mi je što sam se vratio, što sam zdrav i što mogu da pomognem stručnom štabu i ekipi, a golovi i asistencije su samo plus na sve što radim i što radimo kao ekipa.

Danas smo videli i jedan „drugi“ tim, neki igrači su se odmarali, da li to znači gospodin Gordan Petrić može da računa na apsolutno jedan drugačiji roster?

– Mi smo Partizan, a Partizan mora da ima spremnih 18 igrača u svakom trenutku i raduje sve nas to što šef i stručni štab mogu da računaju na sve nas i što i oni koji su mlađi postižu golove, to je jedan veliki plus za sve nas, za Partizan. Mi smo svi deca Partizana, tako da nas to raduje.

Očekuje vas važna utakmica, nema predaha, Nica dolazi u Humsku u četvrtak.

– To smo hteli na početku sezone – da igramo četvrtak – nedelja i nemamo prava da kažemo da smo umorni. Jedva čekamo tu utakmicu. Hoćemo da se nadigravamo sa svim, da pokažemo svima koliko vredimo i nadam se dobro rezultatu. Pozivam sve navijače da dođu da nas podrže, jer nam stvarno mnogo znači kad su tu!

Zvanični sajt FK PARTIZAN