Akcija RK Partizan – Pomozi i Ti! Da Anastasija živi!

Zvanična fb stranica RK Partizan

Dragi naši crno-beli, svakoga od nas duboko pogađa kada smo nemoćni da svojim najbližima pomognemo u teškim trenucima. Zbog toga je važno da svi zajedno vodimo životne bitke, one najteže. Danas to može biti neko koga i ne poznajemo, a sutra naše dete, drug, saigrač…

Rukometni klub Partizan priključuje se akciji prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Anastasije Gavrilović (1996). Na sutrašnjem večitom derbiju – utakmici 6. kola SRLS protiv Crvene zvezde, koja se igra od 18 časova na Banjici, na tribinama, kao i pored blagajne, biće postavljene kutije u koje, u skladu sa mogućnostima, možete donirati novac.

Usled konstantnog umora i uvećanja limfnih žlezda, Anastasija posećuje lekara. Nakon dugotrajnih ispitivanja, krajem maja 2017. godine joj je dijagnostikovana akutna limfoblastna leukemija.

Zbog retke hromozomske translokacije, usled koje se bolest brzo i često vraća, Anastasijine šanse za izlečenjem su smanjene.

Do sada je prošla kroz nekoliko ciklusa hemioterapije, a naredni koraci su dodatne analize toka bolesti i lečenje u inostranstvu, kao i šansa za Anastasijinu dalju borbu za život i pobedu nad ovom teškom bolesti.

Pomozi i ti! Da Anastasija živi!