AGENT PARTIZANOVOG FUDBALERA TVRDI: To je bila smišljena provokacija Stanojevića! Zagrevaš se od petog minuta i onda ti na poluvremenu kaže da sedneš na klupu

Nove informacije!

FOTO: FK Partizan

Crvena zvezda je nakon izvođenja penala savladala Partizan u finalu Kupa Srbije. U medijima se pojavila informacija da je defanzivac crno-belih Maki Banjak odbio da uđe u igru krajem drugog produžetka.

Povodom trenutne situacije oglasio se agent fudbalera iz Kameruna. Romeo Filipović je ispričao drugu verziju priče i izneo optužbe na račun Aleksandra Stanojevića.

-Da li ste videli šta se dogodilo u četvrtom minutu? Da li ste primetili da se Svetozar Marković povredio i da se požalio klupi na rame? Da li ste videli da je Banjak ustao i od petog minuta počeo da se zagreva? Od petog minuta trčiš i čekaš da uđeš u igru i onda ti na poluvremenu saopšti:’Ne ulaziš ti, već drugi štoper’ (Bojan Ostojić). To je bila smišljena provokacija Stanojevića. Posle svega nemoguće je od igrača tražiti da mirne glave uđe u produžetku. Normalno je da se nije osetio spremnim, a sad smatram da je to sve izrežirano kako bi se stvorio događaj koji će zaseniti lični neuspeh trenera. Eto, danas se više piše o Banjaku, nego o taktici i timu koji je izveo Stanojević. Znači da je uspeo – rekao je Filipović za ’24 sedam.rs’.

– Banjak je u Partizan došao kao velika želja Sava Miloševića, što je uprava podržala. Odlično se uklopio od starta, međutim, Milošević je ubrzo napustio klub i na njegovo mesto došao je Stanojević. Tada je bilo sve u najboljem redu. Na prvom derbiju bio je zajedno sa Katajiem najbolji igrač na terenu, čak dobio poziv selektora Kameruna, ali po povratku sa utakmica reprezentacije odnos prema njemu počeo je drastično da se menja – istakao je Romeo Filipović.

Originalni članak: Hotsport