AEK bez organizovanih navijača

Kiprani su tražili 200 ulaznica za kompletnu ekspediciju i neće im biti dozvoljena kupovina na blagajnama

Kiparski AEK neće imati organizovanu podršku svojih navijača u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana. Rival crno-belih, koji u Srbiju stiže sa golom prednosti i boljim izgledima da se plasira u plej-of pomenutog takmičenja tražio je određeni broj ulaznica, no, neće biti organizovanih grupa rivala u srpskoj prestonici.

Konkretno, čelnici AEK su tražili ukupno 200 karata za svoju delegaciju i u toj brojci su obuhvaćeni čelnici, prijatelji kluba, sponzori, verovatno i porodice tamošnjih fudbalera, ali bez organizovane podrške, jer, kako je rečeno, pomenuti klub je naprosto i nema.

Ukoliko se ipak neko od Kiprana zadesi u Beogradu u svojoj režiji, neće biti u mogućnosti da kupi ulaznicu na blagajnama u Humskoj za gostujući sektor, jer to neće biti ni dozvoljeno. Kiprani mogu do karata samo preko kluba, koji, pak, svoj traženi kontigent obezbeđuje u saradnji direktno sa Partizanom.

Podsetimo, od danas su u prodaji ulaznice za revanš između Partizana i AEK-a i to po cenama od 800 dinara za južnu tribinu, za istočnu i zapadnu je potrebno izdvojiti 1.000 i 1.200 dinara, dok ulaznice za lože koštaju 3.000 i 5.000 dinara.

Karte će se od 10 časova prodavati putem sajta ticketline.rs, potom na prodajnim mestima Tiketlajna, kao i na blagajnama stadiona Partizana. Na dan utakmice, kako su istakli crno-beli, ulaznice će se isključivo prodavati na blagajnama stadiona, a sezonske ulaznice takođe važe za pomenuti duel.

Originalni članak: Telegraf sport