UZALUD TRUD, DŽABA VAM SVE…

4

Veliku prašinu kod “prepoštenog dela Srbije” digli su naši klinci iz HK Partizan posle pobede nad vršnjacima iz suprotnog tabora i pesme koju su pevali u svlačionici posle utakmice.

Utrkuju se “nazovi novinari, plaćena piskarala i čuvari časti” da omalovaže, napadaju i ovu dečicu stave na “stub srpskog srama” zbog stihova pesme koju su ovi budući ljudi, a ne brojevi,pevali.

Smeta mnogima kako su ova deca “vaspitana” kako su “učena” od malena da kažu ono što misle i da pokažu da, ono što neki ne smeju ni da izuste, oni mogu već sada i smeju reći.

Koliko samo moralnih pridika i časova “lepog ponašanja” možemo pročitati ovih dana, upućenih dečici koja su svoju pobedu “zalili” pesmom sa surovo istinskim tekstom i surovo istinskom porukom!?Koliko samo “uvređenih dupeuvlakača” po novinskim tekstovima i poruka da “tako nije lepo biti vaspitan” i “pevati uvredljive pesme”!?

Dragi “čuvari boljeg života u Srbiji”-OSTAVITE DECU NA MIRU! Ako imate onu stvar, pišite o mnogim temama za koje znate a ćutite i ne smete ni da pomislite da objavite.Najlakše je ući u zadnjicu nekom napadajući decu koja su pevala o ljudima kojima se vi uvlačite.Najlakše je oplesti po , tek spremnim za šivot, mališanima i tako im “posredno zapretiti” da “nije u redu ” za koga su se opredelili i koje boje vole.

Pevajte KLINCI, i svaka Vam čast što pevate.Mnogi tu pesmu od nas znaju ali, zarad sitnih interesa”zaboravili smo je naprasno”.Vas takve i tako vaspitane, da ne ćutite i saginjete glavu, iako ste tek na pragu života, treba da bodrimo, cenimo i poštujemo svi kojima je CRNO-BELA boja važnija od sve te pominjane u pesmi ” gospode” i njihovih partnera iz beloCvetske bašte..

Sto bi rek’o Zeljko Tomic – Children of the Revolution.!!!

A mi svi treba da budemo MALI HOKEJAŠI PARTIZANA !