Sa 20 posada u Bačku Palanku

Zvanični sajt VK Partizan

Naš Klub će u subotu, 26. maja 2018, nastupiti sa 20 posada u prvom kolu Omladinske lige Srbije u kojoj će ove godine prvi put ukupni pobednik u pionirskoj konkurenciji posle četiri kola dobiti trofej ovog takmičenja. Na Regatnoj stazi Tikvara u skifu za kadete veslaće Mihailo Petrović i Vuk Švabić, u dubl skulu za kadete Petar Simeunović (Srebrno jezero) i Stefan Atanasovski, u dvojcu za kadete Miloš Joksimović i Milutin Bušetić (Srebrno jezero), u četverac skulu za kadete Tadej Ilić, Strahinja Janković, Aleksandar Kuzmanović i Andrej Dašić, odnosno Vuk Jurišić, Đorđe Lončar, Pavle Đukanović i Marko Marjanović, u četvercu za kadete Lazar Grgić, Nemanja Đorović, Igor Lučić i Jovan Radojičić, u skifu za kadetkinje Vanja Bogdanović i Natalija Penev, a u četverac skulu za kadetkinje Anastasija Bošković, Milica Joksimović, Natalija Penev i Vanja Bogdanović.

Strahinja Pavišić, Petar Todorov i Andrija Miljković nastupiće u skifu za pionire, Strahinja Raković i Nemanja Bjelajac, Aleksa Vidmar(VK Liman) i Mihailo Žarković, te Leon Samardžić i Danilo Đokić u dubl skulu za pionire, Marko Tasevski, Petar Marjanović, Nikola Savić i Mateja Janić, odosno Leo Klarić, Bogdan Protić(VK Liman), Aleksa Radišić i Mateja Todorović u četevrac skulu za pionire, a Iva Stojadinović, Ljubica Tešmanović, Ljubica Bušetić i Anja Marinković, te Danica Milačić, Jelica Vlahović, Una Jurišić i Mia Nikočević u četevrac skulu za pionirke.

Pored Partizana na regati u Bačkoj Palanci predstavnike će imati još 13 klubova. Finala startuju u 14, 20 časova, a dva i po sata ranije biće održane kvalifikacije u konkurencijama u kojima je prijavljeno više od šest čamaca. Sastanak Regatnog odbora je u 10 č.