Javio se Panterov agent i demantovao sve: “To su gluposti”

Kevin Panter i naredne sezone nosiće dres Partizana potvrdio je njegov agent.

 Kevin Panter IZVOR: MN PRESS

Kevin Panter (30) igraće za Partizan i sledeće sezone. Da nema nameru da napušta Humsku potvrdio je njegov menadžer Haris Papadopulos. Pojavile su se razne spekulacije u vezi njegovog odlaska, ali je ekspresno stavljena tačka na to.

Javio se njegov agent sa Kipra i brzo demantovao sve. “To su gluposti. Ima ugovor sa Partizanom i ostaće u klubu“, poručio je Papadopulos u razgovoru za grčki “Sportal”. Dodao je i da su određeni mediji pustili tu informaciju “samo zbog klikova” i da je Kevin zadovoljan u redovima crno-belih.

Željko Obradović nedavno je produžio ugovor sa Partizanom na još dve sezone i jasno je da kapitena vidi kao jednog od nosilaca igre u planovima za naredni period. Prva pojačanje trebalo bi da bude Vanja Marinković, pojavili su se navodi da je sa njim sve već dogovoreno.

Nedavno je i sam Panter pričao o potencijalnom odlasku. “Potpisao sam dvogodišnji ugovor, tako da. Znate…”, poručio je Kevin i još tada stavio do znanja da ima želju da nastavi saradnju sa Obradovićem i crno-belima.

Originalni tekst Mondo.rs