Džentlmenski dogovor Nikolića i Vazure!

Nemanja Nikolić je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Spartaka nad Partizanom, ipak to mu nije donelo povratak sa pozajmice u Humsku.

Nikolić nije u planovima Sava Miloševića, pa je u dogovoru sa Milošem Vazurom i svojim agento odlučio da nastavi sa treninzima u Spartaku.

– S obzirom na činjenicu da trenutno nisam u planovima stručnog štaba Partizana, odlučio sam, zajedno sa Milošem Vazurom i agentom Radetom Ćaldovićem, da nastavim dalje sa Spartakom. Mogu samo da se zahvalim Vazuri na džentlmenskom dogovoru, jer mi je nekoliko puta izašao u susret, kao i čelnicima Subotičana čija su mi vrata uvek bila otvorena. Imam još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali s obzirom na klimu koja vlada, smatrao sam da je bolje da radim sa nekom ekipom, nego da treniram u maloj grupi u Teleoptiku – rekao je Nikolić za Telegraf.

Napadač će pokušati da na zimu nađe inostrani agažman.

– Voleo bih naravno da sam dobio priliku u Humskoj, no, ništa se nije promenilo u vezi sa mojim statusom, pa ću od zime gledati da pronađem inostrani angažman – rekao je Nikolić za Telegraf.

Tekst preuzet sa portala Republika