Zvezda: ”Partizanovi navijači u sektoru D”

KK Crvena zvezda izdao je saopštenje uoči utakmice 21. kola Evrolige sa Partizanom u ,,Pioniru”. Kako se navodi održan je sastanak danas između čelnika oba kluba i doneto je rešenje da će navijači Partizana biti smešteni u sektoru D.

Kako saznajemo, navijačima Partizana biće obezbeđeno oko 300 karata, ali bez zvaničnih informacija. 

Saopštenje prenosimo u celosti:

,,KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je u sredu 25.01.2023.godine održan sastanak bezbednosti povodom utakmice 21.kola Evrolige između Crvene zvezde i KK Partizan .

Sastanku su prisustvovali predstavnici oba kluba, MUP Republike Srbije, i svih nadležnih i relevantnih službi bezbednosti koje će biti zadužene za utakmicu koja se igra u petak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

KK Crvena zvezda ponudio je KK Partizan da kupi određeni broj karata za svoje pristalice (samo one koje su na spisku uz dostavljen JMBG i neophopdne podatke kako ne bi došlo do zloupotrebe) koje će se nalaziti na tribini D.

Ta grupa će (ukoliko KK Partizan prvo dostavi sve tražene podatke vezane za lica koja ulaze u halu i plati kontigent karata koji im je ponuđen) po posebnom režimu, u određeno vreme bez ikakvih navijačkih rekvizita, i uz vrlo jasne instrukcije koje su dale sve službe bezbednosti biti smeštena u određenom sektoru (Tribina D) oko koga će biti formirana „tampon zona“. Ukoliko se u dvorani nađe još neko od pristalica KK Partizan koji ima ulaznicu za neki drugi sektor u hali – neće biti omogućen nikakav prelazak i odlazak do tribine D!

Za ovu utakmicu biće angažovane dodatne snage Žandarmerije, Policije, ali i redarskih službi koje će sprovoditi rigorozne kontrole na svim ulazima.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da zbog utakmice visokog rizika i bezbednosti svih aktera utakmice i navijača, kao i prisustva gostujućih navijača, na raspolaganju ima smanjeni kapacitet dvorane. Zbog toga, KK Crvena zvezda nije mogao da organizuje slobodnu prodaju ulaznica.

Deo hale i preostalog kontigenta, popunjen je vlasnicima sezonskih ulaznica, kao i kartama za sponzore i partnere Kluba, ali i Evrolige. Takođe, kao što je to bio slučaj u svakoj utakmici od početka sezone, navijačka tribina je predviđena za najvatrenije pristalice crveno-belih i te ulaznice su distribuirane upravo njima!

Klub ovom prlikom apeluje na sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto u hali.

Originalni tekst Sportske net