ZVANIČNO: Obnova sezonskih karata počinje do 6. septembra

Zbog velikog interesovanja ilustrovanog u preko 30.000 registrovanih navijača koji se interesuju za kupovinu sezonskih karata, kao i usled promene tiketing partnera, odlaže se početak obnove/prodaje sezonskih karata i ona će početi najkasnije 6. septembra 2023.  

Usled velikog interesovanja za sezonske karte KK Partizan Mozzart Bet koje se najbolje ilustruje kroz više od 30.000 registrovanih navijača zainteresovanih za kupovinu, kao i usled promene tiketing partnera, crno-beli odlažu početak prodaje sezonskih ulaznica (Prva faza, obnova starih mesta) i ona će početi do 6. septembra. Nakon rekordne prodaje sezonskih ulaznica i rekrodne gledanosti u sezoni 2022/23, crno-beli će i u narednoj sezoni nesumnjivo imati snažan vetar koji će im dati njihovi verni navijači.

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u tri faze.

  • U prvi SEDAM dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone.
  • Druga faza prodaje traje ČETIRI DANA. U drugoj fazi, vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i PLATINUM članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje. Važna napomena: Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih 7 dana.
  • Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji.

Cene sezonskih ulaznica kao i kanale prodaje, Klub će saopštiti najkasnije 1. septembra.

Od utorka, 29.09. u 9 časova, dostupan je i pozivni centar na broju 069 164 1992 za sva pitanja i nedoumice u vezi sa sezonskim ulaznicama. Pozivni centar će biti dostupan radnim danima (ponedeljak-petak) od 9 do 17 časova.

Članske karte i majice na koje su navijači ostvarili pravo kroz donacije u akciji „Jedan Partizan imamo“, a nisu ih do sada podigli, moći će da se preuzmu prilikom kupovine sezonskih karata, na prodajnim mestima novog tiketing partnera. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Emilija Jovanović)