Željko se ne plaši Tavaresa – Ima rešenje i bez Lesora! (20h30min)

Nema Lesora, ali…

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Juče je posle treninga crno-belih, trener Željko Obradović potvrdio najbolju moguću vest u ovom trenutku, a to je da će Dante Egzum i pored problema sa povredom tetive stopala biti u sastavu tima večeras od 20.30h protiv Reala.

Partizan bi večeras mogao da overi plasman na fajnal-for, a ono čega se navijači crno-belih pribojavaju, jeste kako će se njihov tim odbraniti na centarskim pozicijama bez suspendovanog Matijasa Lesora, s obzirom da se u tim Reaa vraća gorostasni Valter Tavares.

Novinari su juče upitali trener Obradovića i da li se od Balše Koprivice mogu očekivati neki minuti.

”On će biti u timu, sigurno. A da li će neki minuti biti za njega, i ja bih voleo da znam. To će utakmica da da odgovor. Videćemo kako bude išla utakmica”, rekao je Obradović.

Ali, ono što nam se čini kao značajan utisak posle tog Obradovićevog razgovora sa novinarima, jeste što je delovao samouvereno na pitanje kako se odbraniti od Tavaresa.

”Pa, branili smo ga i u Madridu kad nije bio Lesor na parketu. Otprilike na isti način. Probaćemo da radimo neke stvari koje smo već radili kad je on u pitanju. To je najdominantniji igrač u EL. Veoma bitan za njihovu igru, pre svega odbrambeno, a i napadački.

Neke stvari koje smo videli u prvoj utakmici, ali i ovde u Beogradu, probaćemo da ponovimo”, poručio je trener Partizana.

Originalni članak: Sportske net