Željko Obradović posle Madrida: Žao mi je što nismo probali da pružimo veći otpor i što nismo igrali na nivou koji inače krasi našu ekipu

Nakon utakmice, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je na konferenciji za medije izjavio:

“Nismo igrali apsolutno sa energijom koja je potrebna za utakmicu. Bez ikakve agresivnosti u odbrani, sve ono što nas je krasilo pre dva dana protiv Valensije. U napadu nestrpljivi, apsolutno nikakav protok lopte. Davali su nam lake poene iz kontranapada, davali su nam lake poene iz skoka u napadu i, ono što je najgore, davali su nam lake poene posle naših izgubljenih lopti.

U košarci postoje izgubljene lopte i to je deo igre ako je protivnička ekipa agresivna, ali ako ti direktno bacaš loptu u ruke protivničkih igrača, onda je to na neki način neobjašnjivo. Kako god, dug je put pred nama. Igrači verovatno osećaju umor. Pretpostavljam, mislim da to nije izgovor jer je i Real Madrid igrao utakmicu pre dva dana u Beogradu. Ali, ne bih o njima, mislim da su oni ubedljivo najbolji tim u Evroligi ove sezone. Žao mi je što nismo probali da pružimo veći otpor i što nismo igrali na nivou koji inače krasi našu ekipu. Ta želja, borbenost i pamet u napadu. Okrećemo se novoj utakmici i to je to.

Još jednom hvala svim ljudima koji su bili ovde sa nama večeras ovde”, naglasio je Obradović