Obradovića iznerviralo pitanje na konferenciji: O čemu pričate!? Zgrožen sam!

Željko Obradović odgovarao je na pitanja novinara u Madridu.

Partizan je ubedljivo izgubio od Reala u Madridu (91:75). Srpski tim nije bio ni blizu da napravi iznenađenje, a loša igra na obe strane terena naljutila je i Željka Obradovića. Videlo se to po odlukama na terenu i odmaranju glavnih igrača u drugom poluvremenu.

Prvo je pričao o samom meču. “Verujem da smo odigrali veoma lošu utakmicu tokom svih 40 minuta, bacali smo im loptu pravo u ruke, bez energije u odbrani, nismo razmišljali dovoljno u napadu i nismo tražili prave pozicije za napad. Real je odličan tim i zaslužio je pobedu”, počeo je Željko.

Još jednom je kritikovao svoj tim. “Nije ovo poraz, ovo ne može da se objasni, naša odbrana bila je previše ‘mlaka’. Oni su dobili ovaj meč u svakom segmentu igre.”

Potom ga je jedan španski novinar pitao o emocijama na terenu i o tome da li je prošlosezonska tuča na parketu i sve što se dogodilo u Madridu imalo uticaj pre meča. “To možda vi gledate, za šta da vraćamo? O čemu pričate, igrali smo kao protiv svakog drugog tima. To što igramo protiv Reala, to je to. Nema nikakvog revanša i osvete. Zgrožen sam kada neko priča o tome i kada to izgovara. Zgrožen sam“, zaključio je Obradović i posle toga je napustio konferenciju jer nije bilo više pitanja.

Originalni članak: Mondo,rs