Željko nije hteo javno da kritikuje, ali Jaramaz jeste: Nedopustive oscilacije!

Ipak, nova pobeda je ostvarena, plasman u finale izboren.

2023 Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©

Posle Džikićevog Hapoela iz Jerusalima, Partizan je sinoć na turniru u Laktašima savladao i Turk Telekom, koji od ovog leta sa klupe vodi Nenad Čanak.

Posle nove pobede prve utiske je najpre izneo trener Partizana Željko Obradović, koji se osvrnuo i na to što se meč igrao na otvorenom.

”Pripremni period, utakmice služe da se provere neke stvari. Radimo na tome. Želeo sam da dam šansu svim igračima, dao sam im, pogotovo ovim mlađima. Bilo je u prvom planu da oni igraju više nego nosioci igre. 

Divan ambijent, hvala publici na odličnoj atmosferi. Ne mogu da kažem kako je bilo igračima, ali pretpostavljam da je motivacija da se uvek igra na najvišem mogućem nivou u ovakvom ambijentu”, rekao je Obradović.

Crno-beli će večeras od 19h u finalu igrati protiv CSKA iz Moskve.

”CSKA? Videćemo, nisam ih još gledao”, dodao je trener Partizana.

Pred novinare je zatim izašao i Ognjen Jaramaz, jedno od četiri pojačanja Partizana ovog leta.

”Dobra stvar je da smo pobedili i vezali drugu pobedu, ali nedopustivo je da imamo oscilacije kakve smo imali, da od plus 18 dođemo do neizvesne završnice. Još je pripremni period, ima vremena da te stvari ispravimo. Radićemo na tome”, konstatovao je Jaramaz.

Kako su se ostale novajlije snašle?

”Za ovu faziu priprema je dobro. Moramo da podignemo nivo igre i u odbrani, i u napadu, tome i služe pripreme. Siguran sam da ćemo to uraditi”.

Atmosfera?

”Prvi put igram na otvorenom, ne računajući kad sam bio klinac. Lepo je za igru, ali treba se naviknuti. Malo je zbog akustike glasnije u hali”, dodao je on.

Originalni članak: Sportske net