Želeli smo seriju pobeda, ali…

Zvanični sajt FK Partizan

Crno-beli nisu zabeležili pobedu u 18. kolu SLS i sa gostovanja u Lučanima vratili su se sa jednim bodom i remijem protiv ekipe Mladosti.

Po teškom terenu u tvrdoj utakmici u listu strelaca za konačan rezultat FK Mladost – FK Partizan 1:1 upisali su se: Pavlović 83′ (Mladost) i Ivanović (90+2)’ Partizan.

Za Partizanov sajt govore strelac gola za Partizan Đorđe Ivanović, kao i Zoran Bambi Tošić koji je asistirao za gol.

 Nažalost, ispustili smo bodove. Hteli smo da nastavimo seriju pobeda i da se do kraja sezone približimo rivalu. Težak teren, hladno vreme, motivisan protivnik sve je to uticalo na rezultat. Falilo je da više želimo  pobedu, da imamo više samopouzdanja, jer mi igramo za Partizan. Nadam se da ćemo do kraja upisati 3 pobede i otići na odmor sa maksimalnim učinkom. Trudim se da pomognem ekipi i tako će biti kada god budem na terenu. Znam šta  se od mene očekuje i pokušavam  da pružim što  više mogu − izjavio je Zoran Bambi Tošić posle utakmice.

Đorđe Ivanović:

− Na našu veliku žalost  nismo uspeli da odnesemo sva tri boda sa gostovanja u Lučanima. Teren je bio očajan i jako težak za igru. Mi smo bili bolji celu utakmicu, napadali smo stalno, ali nismo uspeli da damo gol sve do samog kraja. Igrači su se borili, igrali dobro, ali mislim da zbog lošeg terena nismo uspeli da slavimo, jer se protivnička ekipa povukla nazad i bilo je teško  dati gol. Ne treba trošiti reči o Tošketu, svi znamo gde je bio, gde je igrao i šta sve ima iza sebe. Prošao  je danas pored 5 igrača Mladosti kao da ih nije bilo i šutnuo dobro na gol, golman je odbranio, a ja sam bio na pravom mestu i sproveo je u gol. Mi se već pripremamo za sledeću utakmicu protiv Zemuna gde očekujemo pobedu!

Biljana Obradović

Back to Top