Zdjelar: Nešto sam i ja naučio od Saše

Saša Zdjelar, neumorni vezista Partizana, u Novom Sadu asistirao za gol Đorđu Ivanoviću u stilu kapitena

Navijači Partizana napustili su minulog vikenda novosadski Karađorđe „praznog srca” – crno-beli su protiv Vojvodine dogurali do petog poraza u poslednjih šest prvenstvenih utakmica, međutim, ne može da se kaže da su ostali i bez „punih očiju” – gol Zorana Tošića iz slobodnog udarca i asistencija Saše Zdjelaraka Đorđu Ivanoviću u gradaciji poteza zaslužuju epitet „par ekselans”.

Otud, razgovor sa zlatnim Orlićem sa SP za igrače do 20 godina na Novom Zelandu počinjemo pitanjem: takva dodavanja poput vašeg u Srpskoj Atini u Partizanu je do sada obično autorizovao jedan drugi Saša – Ilić?

– Slažem se, kod nas majstorski asistira uglavnom Ilić, ali za ovo vreme provedeno u Humskoj valjda sam i ja nešto naučio od Saše– zadovoljno se smeška Zdjelar, odjednom, dijametralno promenivši raspoloženje – plod teškog trenutka crno-belih.

Da vam je neko svojevremeno, kamoli posle remija na Marakani, kazao da će Parni valjak ovoliko da trokira, iskoristili biste repliku iz poznate domaće drame: „ala lažeš”?

– Naravno da bih tako odreagovao, ali šta da radimo, takva je trenutna situacija. Nadamo se da ćemo što pre da izađemo iz nje.

Gde, po vama, škripi u igri Partizana?

– Ne mogu tačno da lociram problem, jednostavno, ne znam. Nadam se da će neko iskusniji to da vidi i popravi situaciju.

Izvor Sportski žurnal