Vujošević veruje u Partizan: Siguran sam da će se plasirati na Final four, a tamo je sve moguće! Njegova poruka navijačima je…

Vujošević

Foto: Printscreen

Legendarni trener Partizana, Duško Vujošević, prokomentarisao je veliki podvig crno-belih koji su se iz Madrida vratili sa dve pobede.

Proslavljeni strateg je u razgovoru za Kurir istakao kako je pred “Parnim valjkom” velika šansa da se plasira na završni turnir Evrolige.

,,Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta” – kaže Vujošević, pa dodaje:

,,Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru.”

Najtrofejniji trener u istoriji kluba iz Humske nema sumnju da će se crno-beli naći na Final fouru.

,,Siguran sam da će se plasirati na Final four, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije.”

Vujošević je na kraju pozvao i navijače da fer i sportski navijaju na trećoj utakmici play-offa.

,,Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo.”

Utakmica broj tri između Partizana i Real Madrida na programu je u utorak u Štark areni sa početkom od 20:30 časova.

Originalni tekst; Basketballsphere.com