Voždovac – Partizan 0:3…Dan posle…

1

Sve je nekao bilo čudno juče ! Od mesta odigravanja utakmice, terena, prilaza, čudnih majica (SAŠA ILIĆ-“Imam svoje mišljenje, ali ću ga zadržati za sebe” ) pa sve do igre Partizana i prikazanog na terenu.

2

Kažem čudno, jer bez obzira koliko neki voleli ili ne Nikolića,Partizan posle dužeg vremena ponovo liči na sebe. Liči na onaj tim koji nije strepeo od igre protivnika, nije pazio na taktiku istog i nije se obazirao ni na ime sudije, mesto odigravanja utakmice i uslove na terenu.Liči na ekipu koja melje, gazi i ne gleda na ime protivnika.

3

Juče je Partizan odigrao rutinski.Neki će reći da je sve bilo olakšano crvenim kartonom koji je dobio naš bivši fudbaler, ali smatram da bi, i da je Mihajlov ostao na terenu, Partizan razbio Voždovac.Videlo se to, osetilo i bilo prisutno već od prvog minuta na krovu TC.

4

Za razliku od Tomićevog perioda i velike igračke nesigurnosti,straha od greške i neverovanja u sebe, juče su svi igrači Partizana pokazali sasvim suprotni sklop u svojim glavama i pristupu igri.Pokazali su da mogu prihvatiti odgovornost za mesto gde se nalaze i da mogu odgovoriti na sve zadatke koji pred njih donosi nošenje CRNO-BELOG dresa.

5

Igrački kvaliteti Lea, iskustvo štoperskog tandema (mada sam i dalje za Blekijevu mladost), neprimetni ali besprekorni Jevta,aktivni i “prisutni” ofanzivni bokovi, trkački raspoloženi (za zadatke odbrane) špicevi i konačno efikasni moj veliki ljubimac Everton bili su dovoljni za nastavak niza pobeda koje daju nadu da će Partizan igrati još sigurnije i bolje.Daje nadu da će ovi momci, sa velikom verom u sebe, gaziti i dalje svoje naredne protivnike i vratiti nam poverenje koje je kod velike većine navijača bilo poljuljano.

Njihovo je “samo” da pobeđuju i budu svesni veličine Partizana a naše da ih bodrimo,pratimo i pokažemo da zajedno MOŽEMO SVE !!!

KO OKA DVA …

Goxy

7