Veterani osvojili triagonal u Arenđelovcu

Veterani našeg kluba uveličali su  u petak, 10. maja značajan jubilej 45 godina postojanja Fudbalskog kluba Aranđelovac 1979 iz istoimenog grada i osvojili turnir na kojem su učestvovali.

Pre nego što su se druženje i lepa atmosfera preneli u obližnji restoran, gde su predstavnici Parnog valjka dobili specijalnu zahvalnici na dolasku, a ljubaznim domaćinima uručeni prigodni pokloni, odigran je triagonal na kojem su još učestvovali veterani grada Aranđelovca i FK Karađorđe iz Topole.

Najstarija aktivna sekcija Partizana je u duelu protiv domaćina slavila 3:1, uz golove Dragiše Savkovića, Branka Savića i Vojimira Sinđića, dok protiv ekipe iz Topole ostvarena pobeda 2:0 i na toj utakmici su se u listu strelaca upisali Željko i Gabrijel Radojičić.

Pobednički pehar našem timu uručio je predsednik FK Aranđelovac, Milana Milinić koji se zhavalio na dolasku i istakao da će se prijateljstvo dva kluba nastaviti i u budućnosti.

Za Partizan su na ovom turniru nastupali: Željko Budiša, Radovan Antić, Vujadin Đurić, Goran Stojković, Gabrijel Radojičić, Branko Savić, Branko Smiljanić, Milorad Žunić, Željko Radojičić, Vojimir Sinđić, Dragiša Savković i Dragan Suvočarov,

Zvanični sajt FK PARTIZAN